Kozmetički tretmani lica

 

Kozmetički tretmani kože lica koji se sprovode u našoj ordinaciji su visoko profesionalni i u potpunosti prilagodjeni tipu kože svakog pacijenta.

Tretmani kože koji se sprovode u našoj ordinaciji omogućavaju ne samo čišćenje kože od viška sebuma i nečistoće, već i hidriraju kožu, poboljšavaju njenu prokrvljenost, stimulišu produkciju kolagena i elastina, te usporavaju stvaranje bora i starenje kože.

Naši kozmetički tretmani su prilagodjeni svim tipovima kože: normalnoj koži lica, suvoj koži lica i masnoj i aknama sklonoj koži lica. Kod nas možete obaviti i tretman lica voćnim kiselinama (odgovara svakom tipu kože), tretman čišćenja lica, vitaminski tretman, tretman sa enzimskim pilingom i tretman hidratacije kože lica.

Značajno je da napomenemo da Vas, pre bilo kog kozmetičkog tretmana pregleda lekar specijalista dermatovenerolog, obzirom da postoje oboljenja koja su kontraindikovana za odredjene kozmetičke tretmane.

Takodje, za Vas je značajno da u našoj ordinaciji kozmetičke tretmane lica obavlja medicinsko osoblje srednje stručne spreme sa dodatnom diplomom diplomiranog kozmetičara.

spec.dr Svetlana Djurišić, dermatolog
dermatološka ordinacija Dermatim, Beograd